Rareș Bogdan, oficializat numărul 2 în PNL

Rareș Bogdan, oficializat numărul 2 în PNL
Foto: Alba24.ro

La propunerea liderului Ludovic Orban, Consiliul Național al PNL l-a instalat pe Rareș Bogdan prim-vicepreședinte al partidului. Rareș Bogdan, oficializat numărul 2 în PNL.

Rareș Bogdan a primit promovarea declarând că este la fel de ”onorat și emoționat” ca în momentul primirii sale în PNL.

Rareș Bogdan, oficializat numărul 2 în PNL după ce a fost declarat de Orban ”campionul” liberalilor.

Ludovic Orban a menționat în fața delegaților Consiliului Național că este vorba despre o ”promovare la excepțional” a lui Rareș Bogdan – ”prietenul, colegul, camaradul și campionul nostru”.

”Îl propun pe Rareș Bogdan pentru funcția de prim-vicepreședinte al PNL. Trebuie să recunosc că e o promovare la excepțional, avem multe persoane cu vechime și cu merite care merită această funcție. A plecat de la măsuța lui, unde făcea și desfăcea, arăta toate fărădelegile din România și a venit alături de noi pentru a candida la Parlamentul European și a fost o decizie foarte importantă pentru victoria noastră.

Noi am mai adus persoane din afara partidului, dar când îi căutai în campanie sau ca să apere partidul, îi găseai mai greu. El (Rareș Bogdan – n.r.) a fost timp de 3 luni, zi și noapte, alături de noi și a pus umărul la această victorie a PNL. Vă cer să îl votați în funcția de prim-vicepreședinte al PNL pe campionul nostru, Rareș Bogdan”, a pledat Ludovic Orban de pe scena Consiliului Național.

Din noua sa calitate de prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan le-a transmis liberalilor că sunt ”condamnați” nu numai să câștige alegerile parlamentare, dar și să o facă cu un scor de minimum 35%.

”Suntem obligați să câștigăm alegerile parlamentare cu cel puțin 35%, singuri. Vă rog să nu îi primiți în partidul nostru, ferecați ușile PNL pentru orice ales local al PSD. Nu au ce căuta în PNL! Îi vom zdrobi! Acum sunt praf și pulbere, noi suntem în creștere și vom fi și mai puternici. Nu avem nevoie de niciun aliat. În jurul PNL și în condițiile PNL se va face viitoarea coaliție guvernamentală. Cheia o reprezintă alegerile prezidențiale, Klaus Iohannis să câștige al doilea mandat”, a sunat Rareș Bogdan trompeta mobilizării electorale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

*