Rareş Bogdan NU se lasă: Îl vrea dat afară pe Ludovic Orban

Rareș Bogdan, ținut pe bară de Ludovic Orban
Foto: Digi24

Europaralamentarul PNL Rareş Bogdan aflat în centrul unui scandal uriaş cu şeful PNL Ludovic Orban spune că președintele Klaus Iohannis nu s-a implicat în scandalul din PNL. „Nu. Spre deosebire de fostul președinte Traian Băsescu, președintele Klaus Iohannis nu procedează în acest fel. Președintele ne roagă un singur lucru: guvernați bine, modernizați România. Nu îl interesează că eu cu Ludovic ne mai șarjăm”, a mai spus acesta.

Primvicepreședintele PNL susține că nu intenționează să candideze la congresul PNL din acest an și că „se simte bine” la Bruxelles în poziția de europarlamentar. „Nu se pune problema unei candidaturi. Congresul e abia în septembrie, repet, nu este vorba despre mine. Eu mă simt foarte bine aici. Așa că pot să sprijin pe oricine, important este să nu existe derapaje de la democrația internă”, a mai declarat europarlamentarul.

În momentul de față, scena politică din România este amplu zdruncinată de luptele interne din Partidul Național Liberal, Rareș Bogdan fiind cel care n-a mai suportat să ascundă adevărul despre ce se întâmplă, de fapt, în PNL. Prim-vicepreşedintele liberal a lansat, de curând o adevărată undă de șoc în politica românească, aruncând cuvinte grele la adresa președintelui PNL, Ludovic Orban.

Deşi părea că lucrurile între cei doi s-au mai îndulcit, rareş Bogdan reia atacurile la Ludovic Orban şi spune tranşant că acesta trebuie să plece din fruntea partidului: Orban trebuia să plece din fruntea partidului încă din decembrie, după pierderea alegerilor!.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here