Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV. Mută ”Jocuri de putere” în studioul din Modrogan

Hai la masă cu Rareș Bogdan Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV

Odată ce a acceptat să candideze în numele PNL, Rareș Bogdan nu mai poate fi moderator TV, conform normelor impuse de Codul audiovizual. Cu poarta Realității TV închisă pentru el, Rareș Bogdan mută ”Jocuri de putere” în studioul din Modrogan.

Rareș Bogdan schimbă haina de moderator TV pe cea de politician. Nu schimbă însă și tabăra anti-PSD ci dimpotrivă, promite să combată la fel de înverșunat partidul condus de Liviu Dragnea și în calitate de candidat al PNL la alegerile europarlamentare. Candidatul care și deschide lista PNL-ului, după cum a precizat oficial liderul Ludovic Orban.

Autoexilat. Rareș Bogdan interzis la Realitatea TV

Odată urcat pe scena politică, Rareș Bogdan a ținut să precizeze că plecarea sa din televiziune nu este una definitivă – ”Am părăsit pentru moment strada și studioul de televiziune” – și că practic PSD-ul l-a obligat să facă acest pas.

”Părăsesc presa cu durere, a fost cea mai grea decizie a mea din această viață. Dumnezeu mi-a dat totul în presă, de la presa locală, regională și apoi în topul jurnaliștilor din România ca încredere. Urmează o nouă etapă în care sper să am același succes ca în presă. Îi mulțumesc lui Ludovic Orban pentru propunere și pentru rațiunea strategică pe care a abordat-o.

Cuvântul decisiv în decizia mea l-a avut o doamnă. Ultimul telefon dat înainte de a lua decizia a fost cu soția fostului președinte al PNL Mircea Ionescu Quintus. Nu putem abandona România în brațele PSD. Am făcut tot ce mi-a stat în puțință din studio.

Nu cer nimic PNL. Nu vreau nicio funcție în PNL. Am venit să aduc un plus și ei să evalueze pe 26 mai dacă au făcut un lucru bun sau nu. Toți simpatizanții PNL trebuie să știe că este pentru prima dată de la Revoluție încoace când PNL poate ocupa primul loc în seara zilei de 26 mai. Totul este ca fiecare dintre membrii PNL să înțeleagă acest lucru, împreună cu oamenii care nu doresc ca România să fie acaparată total de caracatița lui Liviu Dragnea și a celor de la PSD. Mă voi bate în continuare, chiar dacă am părăsit pentru moment strada și studioul de televiziune, pentru a afla adevărul despre 10 august, vinovații trebuie să plătească”, a spus public Rareș Bogdan, în primul său discurs de politician cu acte-n regulă.

Pe lista deschisă de Rareș Bogdan și votată de Biroul Executiv Național al PNL mai figurează, în ordine  Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Valean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

În plus, mai trebuie spus că, în conformitate cu prognozele bazate de sondaje, PNL va avea opt, poate nouă parlamentari, ceea ce înseamnă că, începând cu Cristian Bușoi, locurile nu mai fac parte din categoria eligibilă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ