vineri, iulie 19, 2024

Bombă în Sectorul 3! Primarul Negoiță știe

Citește marți, 5 decembrie, pe cetățeanul.net

AcasăȘtiri de ultimă orăRareş Bogdan începe iarăşi discuţiile despre tăierea pensiilor speciale

Rareş Bogdan începe iarăşi discuţiile despre tăierea pensiilor speciale

-

Pensiile speciale trebuie tăiate. Sunt declarațiile făcute de Rareș Bogdan, candidatul PNL la europarlamentare.

CITEŞTE ŞI: Sorin Lavric – senator AUR: Guvernul Ciolacu joacă alba-neagra cu pensiile românilor

Acesta a declarat că de trei ori a încercat să scape de aceste beneficii, însă de fiecare dată Curtea Constituțională a intervenit.

Rareș Bogdan a dezvăluit că PNL este de acord ca militarii să primească pensii speciale, ținând cont de situația tensionată de la granița țării. Europarlamentarul a mai vorbit și despre pensiile românilor de rând, dar și despre majorarea salariului minim.

„Nu mai sunt pensiile speciale mai mari decât ultimul salariu. În momentul ăsta e o discuție pe care cu toții o acceptă că – în cazul militarilor, la ce situație avem în nord-estul României – situația este cu totul și cu totul specială.

Rareș Bogdan: Nu cedez

În rest, e simplu: am tăiat de 3 ori pensiile speciale. De 3 ori a venit Curtea Constituțională. Sistemul a fost mai tare ca Rareș Bogdan. Asta nu înseamnă că cedez. Și eu sunt o piatră tare, o stâncă. Este o situație care trebuie rezolvată și niciodată nu mă voi opri din această luptă pentru că este o chestiune de normalitate.

În România există 4,8 milioane de pensionari. Nu pot fi 23.000 de pensionari mai speciali decât ceilalți 4,6 milioane de pensionari. Nu se poate, deși tot noi, liberalii, am mărit pensiile de 4 ori. Tot noi, liberalii, am venit și pe această creștere la salariul minim – că trebuie pentru 1,5 milioane de români să le creștem salariul minim – și am fost de acord ca din 1 iulie să crească”, a declarat Rareș Bogdan la Realitatea Plus.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai noi stiri

Publicitatea la ţigările electronice, interzisă: Iohannis a promulgat legea!

0
Publicitatea explicită pentru produsele din tutun, dispozitivele și ţigaretele electronice, inclusiv de tip Vape sau pentru încălzirea tutunului este interzisă, conform prevederilor unei legi care a fost promulgată vineri de preşedintele Klaus Iohannis. CITEŞTE ŞI: Grindeanu, ceartă cu Ciucă: Și...