Rareş Bogdan aruncă BOMBA: Alianţă cu PSD pentru 6 ani!

Rareș Bogdan va emite de la Bruxelles
O surpriză deja anunțată: Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru europarlamentare

Rareș Bogdan susține că alianța PSD-PNL-UDMR va avea viitor și după alegerile din 2024. Europarlamentarul este convins că această coaliție va reuși să vină cu măsurile necesare pentru ca România să treacă cu bine peste iarna aceasta.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan, ultimatum în Parlamentul European: Vrem in Schengen! Este dreptul nostru legitim!

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a declarat că actuala coaliție de guvernare va mai sta șase ani la putere, precizând că România va fi motorul Europei Centrale și de Est.

„Nu există o altă variantă decât o alianță PSD-PNL pentru următorii 6 ani. Venim cu două partide main-stream sănătoase. Noi mergem pe sistemul german. Asta vom fi noi, motorul Europei centrale și de est”, a precizat Rareș Bogdan.

Problema încălzirii

Totodată europarlamentarul a mai spus că trebuie găsită o soluție pentru problema încălzirii a peste 7 milioane de gospodării. Mai mult, Rareș Bogdan a mai spus că alianța PSD-PNL și-ar dori ca pensiile.

„Problema este că trebuie să existe sustenabilitate, resurse bugetare. Atât PNL, cât și PSD doresc creșterea pensiilor. Nu vreau să înaintez nici o cifră. Numărul românilor care se întorc acasă va fi, anul acesta, mai mare decât cei care pleacă. Noi trebuie să le dăm siguranță și o perspectivă de a trăi mai bine”, a mai spus europarlamentarul, scrie stiripesurse.ro.

Reamintim că Rareș Bogdan a solicitat, într-un discurs în Parlamentul European, ca țara noastră să fie primită în Spațiul Schengen. Politicianul român a afirmat că acceptul statelor membre UE pentru ca România să adere la Schengen ar reprezenta o recunoaștere a eforturilor țării noastre.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here