Rareş Bogdan a găsit soluţia pentru românii afectaţi de criză: Să creadă în Dumnezeu!

Rareș Bogdan va emite de la Bruxelles
O surpriză deja anunțată: Rareș Bogdan deschide lista PNL pentru europarlamentare

Europarlamentarul liberal Rareş Bogdan vine cu câteva recomandări pentru românii care se confruntă cu situații dificile pe plan financiar, având în vedere criza economică actuală fără Precedent.

CITEŞTE ŞI: Rareş Bogdan aruncă BOMBA: Alianţă cu PSD pentru 6 ani!


Rareș Bogdan face anunțul zilei în condițiile în care România se confruntă cu o criză economică fără precedent. Facturile la energie, dar și gaze au explodat, la fel ca și prețul la carburanți, iar prețul alimentelor a înregistrat și el creșteri alarmante.

Europarlamentarul Rareș Bogdan vine cu câteva recomandări în acest sens. Întrebat la Kanal D ce sfaturi ar putea să le dea românilor care au probleme financiare și care au ajun singur situații limită având în vedere scumpirile, acesta susține că un prim lucru este credința.

Crede că lucrurile se pot schimba

Mai exact, Rareș Bogdan le recomandă românilor să creadă în Dumnezeu și de asemenea, să fie încrezători că lucrurile vor fi mult mai bune. Acesta a precizat că este o persoană care oferă ajutor, însă atât cât poate. Totodată, europarlamentarul a amintit și de un caz în care o persoană l-a sunat pentru a-i cere sprijin.

„Să creadă în bunul Dumnezeu și să facă eforturi să creadă că lucrurile se pot schimba în bine. Eu sunt un om care ajută, ajut atât cât pot, mult mai mult decât vorbesc despre ajutor.

Nu voi vorbi despre asta. Inclusiv venind la dumneavoastră la emisiune am ajutat un om din Piața Victoriei, care a fost cu mine la demonstrații, care a primit, deși nu e un om bogat, trei familii, trei mame cu trei copii ucraineni și m-a sunat să îl sprijin. Îmi pare rău că nu am reușit săptămâna trecută, abia săptămâna asta.”, a spus Rareş Bogdan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here