VIDEO Ramona Bruynseels, pupila turnătorului Dan Voiculescu, și-a lansat candidatura la prezidențiale

Ramona Bruynseels

Ramona Bruynseels, fost consilier de stat, care crede că Pământul este plat, și-a lansat candidatura la prezidențiale din partea partidului fondat de colaboratorul Securității, Dan Voiculescu. 

„Pentru fiica unor oameni simpli din Cluj, această frază <<Sunt Ramona Ioana Bruynseels şi candidez la preşedinţia României>>este o responsabilitate extraordinară. Acum 20 de ani în Cluj a fost o mare sărbătoare. Atunci, pentru mama mea a însemnat mult, mai mult decât a sperat vreodată când punea bani deoparte să îmi cumpere ghetuţe de iarnă, cu un număr mai mari, să îmi fie bune şi la anul. (…) Peste tot pe unde am ajuns în lume am simţit că acasă, cu adevărat acasă este doar printre ai tăi. Acolo unde îşi sunt bunicii, străbunicii şi rădăcinile”, a declarat Ramona Bruynseels.

Ea a făcut referire şi la momentul revenirii în ţară, după ce a făcut studii în străinătate şi şi-a început activitatea în adminstraţia centrală. „Am ajuns în administraţia centrală şi am înţeles cât depinde de calitatea umană. Funcţia nu îl face pe om, dar omul poate face funcţia. Un om, orice om poate face minuni dacă îş doreşte cu adevărat. Îmi doresc cu majoritatea covârşitoare a românilor să clădim o nouă Românie. O cale de care să fim mândri. Schimbarea de care vorbim este realitatea imediată, în care trăim. Schimbarea a început deja. În lumea internetului nimic nu mai este şi nu mai poate fi ca acum 20 sau 50 de ani. Nu mai putem fi minţiţi, manipulaţi, ţinuţi cu ochii închişi sau urechile astupate. Credeţi că milioanele de români staţi în faţa secţiilor de votare au făcut-o de dragul partidelor sau a politicienilor? Au făcut-o pentru că îşi doresc schimbarea. Nu pentru marii bărbaţi de stat, pe care îi vedem că îşi pun piedici ca ăştia mici în curtea şcolii. Cozile de la secţiile de vot, campaniile civice de pe Facebook, prostele din centrul oraşului au ca motiv dorinţa de schimbare. Românii nu mai pot suporta să fie conduşi în mod netransparent să fie pioni în jocurile de culise ale politicienilor”, a mai spus candidata umaniştilor.

Ramona Bruynseels susține că Pământul este plat!

Lansarea a avut loc, duminică, în faţa a circa 1.000 de persoane, în Sala Polivalentă din Bucureşti. Candidata la prezidenţiale din partea umaniştilor, formaţiune în care este şi fostul primar al Sectorului 4 Cristian Popescu Piedone, a condus Direcţia Coordonare Politici şi Priorităţi, în guvernarea lui Mihai Tudose.

Ramona Ioana Bruynseels este membră a grupului „The Flat Earth Revolution – (Pământul Plat) România”, care susţine că, în colaborare cu NASA, guvernele corupte ale lumii ne ascund că planeta Pământ nu este sferică, ci plată şi rigidă. Ea este absolventă a Universităţii Harvard, Şcoala de Guvern John F Kennedy, specializarea Management în Administraţie Publică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here