Radu Mazăre rămâne în „beciul domnesc”

Radu Mazăre este în custodia Poliției Române, Radu Mazăre a fost condamnat închisoare pentru Radu Mazăre
Radu Mazăre este în custodia Poliției Române

radu mazare Radu Mazăre va fi cercetat în continuare, în arest preventiv, în dosarul în care este acuzat de DNA de fapte de corupție. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Instanța Supremă i-a respins lui Radu Mazăre o cerere de înlocuire a arestului preventiv cu o altă măsură mai ușoară, însă decizia instanței nu este definitivă, notează Agerpres. Radu Mazăre se află în arest preventiv din 2 aprilie.

Potrivit DNA, în perioada 2006 — 2009, Radu Mazăre, ajutat de omul de afaceri Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa 2 milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le deschidă în Constanța.

Radu Mazăre mai este cercetat și pentru nereguli în atribuirea unui contract de salubrizare în Constanța, dar și pentru mai multe contracte care au vizat achiziția unor servicii artistice desfășurate cu diverse ocazii.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here