RADET a cerut ELCEN pornirea CET Progresu, pentru a da mai multă căldură în Sectorul 4

ELCEN o acuză pe Gabriela Firea trecerea ELCEN la Primăria Capitalei

RADET a anunţat joi că a cerut ELCEN punerea în funcţiune a CET Progresu, începând de vineri, pentru îmbunătăţirea condiţiilor de furnizare a energiei termice funcţionare pentru locuitorii din Sectorul 4.

Acţiunea face parte din programul de funcţionare a încălzirii în Capitală şi va duce la îmbunătăţirea parametrilor de funcţionare pentru consumatorii din Sectorul 4. În prezent, această zonă fiind alimentată din CET Sud, spune RADET.

În aceste zile, RADET Bucureşti face probele la cald în sistemul de termoficare. Regia spune că proprietarii care doresc amânarea amânarea furnizării agentului termic pentru încălzire pot solicita acest lucru în scris, la registratura RADET, la secţiile de termoficare de sector sau prin e-mail la adresa relatii@radet.ro.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut, la începutul lunii octombrie a anului trecut, modificarea legii care permite furnizarea agentului termic după trei zile de temperaturi sub 10 grade Celsius.

„Pentru că legea spune clar acum că începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18.00 şi 6.00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, fac un apel pentru modificarea legislaţiei, pentru ca oamenii să nu mai aştepte această perioadă în frig”, a spus atunci Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.