PSD se războieşte cu UDMR din cauza bugetului: Căpeteniile hoardei UDMR-iste se comportă în continuare ca niște urmași ai hunilor lui Atila

Gura bate buzunarul
Foto: Avertisment

Parlamentarul PSD, Radu Cristescu, se arată revoltat de faptul că reprezentanții UDMR au votat bugetul propus. El îi acuză în acest fel pe cei de la UDMR că iau banii din alocațiile și pensiile a milioane de copii și pensionari.

„Căpeteniile hoardei UDMR-iste se comportă în continuare ca niște urmași ai hunilor lui Atila, fără să le pese că lovesc în oameni nevinovați, care au ghinionul iohanist să trăiască într-o perioadă sinistră, cu UDMR la guvernare.

Deși nu sunt un partid politic, ca restul formațiunilor parlamentare, și au doar o roabă de voturi, neo-hunii udemeriști din Parlament au votat bugetul mizerabil al guvernerului Cîțu, adică au luat banii din alocațiile și pensiile a milioane de copii și de bătrâni. Inclusiv copii și bătrâni maghiari, dintre care marea majoritate sânt oameni de treabă, care nu trebuie confundați cu șefii udemeriști, adică cu gașca de profitori mizerabili care îi manipulează de 30 de ani.

Rușine să vă fie, hunilor în costum și grofilor nesătui!”, a spus Cristescu pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here