PSD, scandal URIAŞ cu PNL pe rocada premierului: Jocuri și declarații politicianiste!

Radu Oprea

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, susține că ideea lansată de liderul PNL Iași, Alexandru Muraru, cel care a cerut să nu se mai facă rotația premierilor între Nicolae Ciucă și Marcel Ciolacu, reprezintă doar o fumigenă care să îl scape pe liderul PNL de problemele avute în plan local.

CITEŞTE ŞI: Primul lider PNL care spune că schimbarea premierului cu unul propus de PSD nu trebuie să se facă

„La Iași, președintele PNL, Alexandru Muraru, este într-o situație grea, cazurile penalilor Chirică și Alexe îi dau mari bătăi de cap. Greu să explice ieșenilor că partidul pe care îl reprezintă nu este nici Chirică și nici Alexe, că doar sunt pe funcții alese sub sigla PNL.

Creşterea preţurilor

În încercarea de a scăpa din încercuire, dlomnul Muraru crează fumigene la București. Brusc îl preocupă soarta guvernării începând cu primăvara anului viitor.

Îi propun domnului președinte al filialei PNL Iași să fie mai degrabă îngrijorat de știrile care spun că energia electrică s-a vândut cu 2.660 lei/Mwh.

Scumpirea majoră a prețului la gaze și energie este principala cauză de creștere a inflației care erodează veniturile tuturor românilor. Aici așteaptă cetățenii soluții, iar PSD a venit cu propunerea concretă a reglementării prețurilor pentru că este evident că actuala schemă de plafonare nu poate tempera creșterea prețurilor.

Haideți să ne concentrăm pe soluții și nu pe scenarii. PSD a intrat la guvernare pentru a susține cetățenii și economia în aceste momente dificile, nu pentru jocuri și declarații politicianiste.”, scrie Radu Oprea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here