PSD începe să se fofileze de la guvernare

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Radu Ștefan Oprea, a declarat luni, la Digi24, că social-democrații nu se tem de guvernare, ci vor să acorde prioritate problemelor urgente ale populației, după ce liberalii au sugerat că Marcel Ciolacu vrea să amâne instalarea în funcția de premier pentru a nu deconta problema grevei profesorilor.

CITEŞTE ŞI: PNL se opune amânării rotativei, PSD vrea în iulie

„Nu este vorba de frică, la negocierile de ieri cu sindicatele Marcel Ciolacu a fost alături de premier. Nu este o chestiune de a pasa răspunderea de la cineva la altcineva, sub nicio forma, este vorba de respectul pe care noi il aratam cetatenilor romani care se confrunta cu o stare de tensiune, este totusi o greva. Nu e vorba de scenarii, jocuri, vorbim de prioritatile guvernului”, a declarat Oprea.

Sistarea negocierilor

Purtătorul de cuvânt al PNL Ionuţ Stroe, a declarat luni că liberalii nu au fugit niciodată de responsabilitate și că rocada guvernamentală trebuie realizată conform acordului, după ce liderul PSD Marcel Ciolacu a cerut sistarea negocierilor pentru viitorul Guvern până la rezolvarea problemelor salariilor profesorilor și pensiilor speciale.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.