PSD a rămas fără niciun reprezentant în Consiliul Local Bacău. Cum s-a ajuns aici

Consiliul Local BacăuConsiliul Local Bacău nu mai are în componenţă niciun membru al PSD, după ce cei doi consilieri ai acestei formaţiuni au demisionat pe motiv că „vocea lor nu este ascultată” de majoritatea PNL.

Cei doi consilieri locali ai PSD din Consiliul Local Bacău au demisionat din funcţii în urma unei decizii pe linie politică, după ce conducerea organizaţiei municipale a partidului a decis să nu mai aibă niciun reprezentant în CL.

Renunţarea la funcţii a celor doi consilieri, Zvetlana Zaharia şi George Bogatu, vine ca urmare a faptului că o serie de propuneri făcute în Consiliul Local Bacău nu au fost validate de majoritatea deţinută de PNL. Potrivit conducerii Organizaţiei Municipale a PSD Bacău, „picătura care a umplut paharul” este neadoptarea unui proiect de hotărâre prin care consilierii social-democraţi propuneau ca blocul cu locuinţe de serviciu pentru medici să fie dat în folosinţă înainte de finalizarea Spitalului Municipal Bacău.

„Este ceva aberant ca acel bloc să stea neutilizat pe motiv că este doar pentru medicii viitorului Spital Municipal Bacău, la care lucrările sunt oprite de un an, iar construcţia este realizată în procent de 70%. Noi am propus ca apartamentele din acel imobil să fie date tuturor medicilor din reţeaua publică ce activează în municipiul Bacău, inclusiv cei de la Spitalul Judeţean de Urgenţă. Nu era un proiect de partid, ci doream să sprijinim toţi medicii care doresc să vină să lucreze în Bacău, ceea ce ar fi fost un câştig pentru comunitate”, a declarat joi pentru Mediafax preşedintele Organizaţiei Municipale a PSD Bacău, Cosmin Necula.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here