PSD a explodat după ce un UDMR-ist ar putea ajunge Avocatul Poporului: Coaliția groazei vrea un complice al extremiștilor unguri!

Liderii Coaliţiei de guvernare au stabilit să voteze noul Avocat al Poporului luni, 28 iunie, cu o zi înainte ca judecătorii CCR să se pronunţe asupra constituţionalităţii demiterii Renatei Weber.

Singurul candidat pentru această funcţie este de la UDMR, Fábián Gyula.

Deputatul PSD, Radu Cristescu, se arată revoltat de profilul celui propus de UDMR. El menționează că Gyula are un trecut cu „pete antiromânești” și cataloghează alegerea acestuia ca un „atac la siguranța națională”.

CITEȘTE ȘI: PSD și AUR, scandal în Parlament pentru Avocatul Poporului: Vreţi să o schimbaţi pentru că a avut dreptate de foarte multe ori!

„Atac la siguranța națională : coaliția groazei vrea un complice al extremiștilor unguri ca Avocat al Poporului.

După ce au revocat-o pe Renate Weber din funcția de Avocat al Poporului, ca intr-o adevarata dictatura specifica țărilor latino-americane sau chiar și mai rău, ca în Africa, coaliția groazei, formată din PNL-USR-UDMR și minoritati, se grăbeste sa numească în funcție o slugă de încredere a cârdășiei guvernamentale.

Motivele schimbării Renatei Weber au fost de-a dreptul abracadabrante și au constituit doar un pretext formal pentru schimbarea acesteia.

Au vrut să scape de Renate Weber pentru ca doar Avocatul Poporului poate ataca actele abuzive ale Guvernului, deci e nevoie de o unealta docila, nu de un jurist onest.

Acum, când am vazut ca UDMR-ului ii revine funcția de Avocat al Poporului , îmi vine in minte un singur cuvint, și anume TRĂDARE!

Și când văd pe cine vor sa nominalizeze ungurii, prin organizația antiromaneasca numită UDMR, ma gândesc ce poate urma și, sincer, ma îngrozesc.

Ungurul pe care vor sa-l pună Avocatul Poporului Român se numește Fabian Gyula și are un trecut cu pete antiromânești , fiind cercetat de CSM pentru asocierea cu o organizație extremista maghiara. Deși era procuror al statului român, acest honved în robă neagră explica, de la tribuna extremiștilor unguri, ce lucru minunat și legal e autonomia teritoriala. Mai cu seama autonomia teritoriala a Ardealului, desigur.

Dar alesul UDMR nu e doar un dubios cu pete antiromânești, ci și un profitor parșiv, fiind numit ca șef adjunct în procuratură cu puțin timp înainte de a ieși la pensie, la doar 50 de ani, ca să poată primi astfel mai mulți bani in plus, peste pensia grasă pe care ar fi încasat-o oricum.

Un asemenea îmbuibat lacom, complice al extremiștilor antiromâni, vrea să planteze UDMR ca Avocat al Poporului, cu mîna vinzatorilor din PNL și USR. Mai rămîne doar ca amiralul Horthy, complicele lui Hitler, să aibă statuie în Piața Victoriei, chiar în fața sediului Guvernului României, ca să știm măcar o treabă! Deșteaptă-te, române!”, a spus Radu Cristescu, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here