Glumă ieftină: PSD-iștii vor un protest reușit împotriva abuzurilor din justiție

i-a criticat pe susținătorii PSD-ului protestul psd protest reușit mitingul psd din bucurești

PSD-iștii vor un protest reușit, împotriva abuzurilor din justiție, de asta aduc zeci de mii de oameni din județe. Cel puțin așa se laudă. După ce presa a făcut reportaje legate de foamea PSD-iștilor din sud, precum cel de la Căcâna, acum, social-democrații din Giurgiu și Olt se laudă că aduc fiecare câte 10.000 de oameni la mitingul PSD din 9 iunie.

Astfel, senatorul PSD Niculae Bădălău declara că de la Giurgiu vor veni peste 10.000 de oameni. La fel și preşedintele Comisiei pentru elaborarea legilor Justiţiei, Florin Iordache, s-a lăudat că va fi îmbrăcat în cămaşă albă, iar organizaţia de Olt din care face parte va aduce peste 10.000 de oameni la acest miting.

„Cred că trebuie să protestăm împotriva abuzurilor, vorbim în general despre abuzurile din justiţie, din zona asta, pentru că aţi văzut şi dumneavoastră şi în anumite instituţii în care chiar dacă se spune că noi avem guvern şi avem parlament, e foarte adevărat, e foarte clar că ele sunt independente sau între ghilimele şi noi nu putem acţiona acolo. Ele trebuie reformate de absolut toţi factorii, inclusiv de domnul preşedinte. De la Giurgiu o să vină peste 10.000 de oameni”, a declarat Nicolae Bădălău la Palatul Parlamentului.

Acesta a ținut să menționeze că cei care vin la miting vor avea pancarte „împotriva abuzurilor”, nu pancarte pentru susţinerea premierului Dăncilă.

Vor un protest reușit

Iordache a spus că și Oltul poate aduce 10.000 de oameni.

„Nu e problemă câţi membri putem aduce, nu asta era problema, problema este posibilitatea de a avea un număr suficient de mijloace de transport. Eu cred că pot veni sâmbătă în Bucureşti peste 200.000 de oameni uşor. Fiecare organizaţie îşi suportă singură cheltuielile, nu vin bani de la centru”, a spus Iordache la Palatul Parlamentului.

Acesta a menționat că el şi colegii de partid vor face toate eforturile pentru a ieşi o manifestare reuşită.

„Ne dorim un miting la care oamenii să poată veni să îşi exprime un punct de vedere, pentru că până la urmă şi presa şi colegii mei şi simpli cetăţeni au constatat că, deşi avem o legislaţie, în foarte multe cazuri această legislaţie a fost încălcată şi a fost încălcată cu bună ştiinţă şi au existat foarte multe abuzuri”, a declarat Iordache.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here