Proiectul noii stații de metrou de pe Șoseaua Berceni intră în linie dreaptă

Proiectul noii stații de metrou,noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni, Cum vor circula trenurile de metrou în noaptea de Înviere
Noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni v i gata în 2 ani

Vești bune pentru bucureștenii care locuiesc în Sectorul 4. Proiectul noii stații de metrou de pe Șoseaua Berceni intră în linie dreaptă.

Primarul Daniel Băluță, a semnat marți, împreună cu ministrul transporturilor, Răzvan Cuc și cu directorul Metrorex SA, Marin Aldea, protocolul prin care Sectorul 4 primește dreptul de folosință a terenurilor pe care va fi construită noua stație de metrou de pe Șoseaua Berceni.

Documentul completează protocolul semnat în urmă cu două săptămâni între Primăria Sectorului 4 și Metrorex SA, în urma căruia cele două autorități s-au asociat, în vederea obținerii fondurilor nerambursabile necesare derulării investiției de interes public atât pentru Sectorul 4, cât și pentru București (85% din valoarea totală a investiției ce se cifrează la aproximativ 179 milioane de lei).

Proiectul noii stații de metrou, Supermarket-uri prinse cu ocaua mică de primarul Băluță

„Acest proiect este dovada colaborării deosebite dintre instituțiile implicate, cum ar fi Ministerul Transporturilor, condus de către domnul ministru Răzvan Cuc, Ministerul Fondurilor Europene, condus de doamna ministru Roxana Mînzatu, S.C. Metrorex S.A., condus de domnul director Marin Aldea, precum și Direcția Generală Organismul Intermediar pentru Transport, condusă de domnul director Cătălin Costache. Pentru tot spriinul pe care ni l-au acordat, le transmit mulțumiri în numele comunității sectorului 4. Cu această ocazie, trebuie să le mulțumesc și colegilor din Aparatul de Specialitate din cadrul Primăriei Sectorului 4, pentru munca depusă zilnic pentru derularea conformă a acestui proiect deosebit de important atât pentru comunitatea noastră, cât și pentru întreaga Capitală”, a declarat Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Pe 30 septembrie 2019 a fost lansată licitația deschisă privind servicii de proiectare (4 luni) și execuție (18 luni) a obiectivului de investiții „Edificiarea unei stații de metrou la nivel suprateran, situată între stația de metrou Berceni și Soseaua de Centură”.

În 20 septembrie 2019, Consiliul Local al Sectorului 4 a aprobat indicatorii tehnico-economici aferenți investiției „Edificiarea unei stații de metrou la nivel suprateran, situată între stația de metrou Berceni și Soseaua de Centură”.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here