Proiect pe masa consilierilor generali. Circul Globus ar putea fi redenumit Circul Metropolitan București

Circul Globus

Circul Globus şi-ar putea schimba denumirea în Circul Metropolitan Bucureşti, potrivit unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de marţi a Consiliului General al Municipiului Bucureşti.

Propunerea a fost făcută de reprezentanţii instituţiei, motivând că în acest fel va fi îmbunătăţită percepţia oamenilor asupra instituţiei.

„Având în vedere tendinţele actuale la nivel european, privind arta circului şi anume, spectacole de circ fără animale sălbatice, este necesară o schimbare în percepţia publicului privitoare la imaginea instituţiei, la mesajul pe care îl va transmite şi, de aceea, propunem schimbarea denumirii din Circ & Variete Globus Bucureşti în Circul Metropolitan Bucureşti. Considerăm că schimbarea denumirii instituţiei va avea ca rezultat îmbunătăţirea percepţiei comunităţii locale asupra instituşiei, în calitatea sa de principal producător instituţional de spectacole de circ şi music hall, dar şi creşterea vizibilităţii instituţiei pe plan internaţional”, se arată în nota de fundamentare a proiectului.

De asemenea, prin proiectul de hotărâre ar urma să fie modificată şi organigrama de la Circul Globus, prin schimbarea denumirilor unor compartimente şi suplimentarea sau reducerea numărului de angajaţi în unele dintre acestea, însă cu menţinerea numărului total de posturi actual, respectiv 210.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here