Prognoza meteo de la ANM pentru luni, 18 martie. Unde va fi cel mai cald din țară

prognoza meteo pentru week end

Valorile termice diurne vor continua să crească în special în regiunile extracarpatice, astfel încât vremea va deveni deosebit de caldã pentru aceastã datã în cea mai mare parte a ţãrii, se arată în prognoza meteo de la ANM.

Prognoza meteo în Bucureşti

Vremea va fi deosebit de caldã pentru aceastã datã. Cerul va fi mai mult senin ziua şi variabil noaptea. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 23…25 de grade, iar cea minimã de 6…8 grade.

Prognoza meteo în ţară

Vremea va fi deosebit de caldã în toate regiunile, mai ales în cele sudice, estice şi centrale. Cerul se va înnora treptat în vestul, centrul şi nordul ţãrii, unde spre searã şi noaptea va ploua, în timp ce în restul teritoriului va fi variabil, mai mult senin ziua, iar ploile se vor semnala cu totul izolat în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane, iar temporar şi în est, sud-est şi nord-vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 şi 26 de grade, uşor mai scãzute pe litoral, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 şi 9 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, vor fi condiţii de ceaţã.

LĂSAȚI UN MESAJ