Probleme URIAŞE pentru Nicuşor Dan: Procurorii au descins la Primăria Capitalei!

Nicușor Dan

Procurorii DNA ridică documente de la Primăria București în legătură cu angajările în instituția condusă de Nicușor Dan. Mai exact, procurorii verifică cum s-au făcut angajări la Primăria Capitalei.

Procurorii au descins la Primăria Capitalei pentru a verifica cum s-au făcut angajări la instituția condusă de Nicuşor Dan.

Procurorii Direcției Naționale Anticorupție au descins în această dimineață la Primăria Capitalei, condusă de Nicușor Dan. Din primele informații, procurorii au verificat anumite angajări fictive din cadrul Primăriei.

Probleme vechi

Procurorii DNA nu sunt la prima descindere la Primăria Capitalei

Reamintim că nu este prima descinderea a procurorilor la Primăria Generală a Capitalei. Procurorii DNA au făcut percheziții pe data de 20 ianuarie, la Primăria Capitalei, unde, de asemenea, au ridică documente cu privire la angajări.

CITEŞTE ŞI: Actorul George Ivaşcu şi-a dat demisia şi-l face praf pe Nicuşor Dan: Este umilitor!

Conform DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor asimilate celor de corupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2020 – 2021.

„În cursul zilei de 20 ianuarie 2022, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, se efectuează percheziții la 3 instituții publice situate în municipiul București. În cauză, procurorii beneficiază de sprijin din partea Inspectoratului General al Jandarmeriei Române”, se arata la acea dată în comunicatul DNA.

Primarul Nicușor Dan a confirmat atunci, într-o conferință de presă, prezența procurorilor în Primăria Generală a Capitalei, precizând că este vorba de o cauză privind resursele umane, și că a fost informat că se vor ridica documente.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here