Probleme pentru fostul deputat „Mitralieră”: Judecătorii au constatat că şi-a falsificat certificatul de revoluţionar!

De doi ani şi jumătate, Poliţia caută maşina de nefurat a deputatului

Judecătorul de drepturi și libertăți al Curții de Apel București care analizează dosarul de fals în cazul obținerii titlului de luptător anti-comunist al ex-deputatului PSD Cătătlin Rădulescu a stabilit că probele anchetatorilor DNA sunt valide și că acesta poate fi judecat pe fond.

CITEŞTE ŞI: Cătălin Rădulescu „Mitralieră”: Cei care vor alegeri să-și asume crimele și morții!

Decizia de luni nu este definitivă și poate fi atacată de cei judecați în dosar caz în care dosarul va ajunge la instanța supremă.

Fostul deputat PSD Cătălin Rădulescu, poreclit „Mitralieră”, ar putea afla luni dacă judecătorul de cameră preliminară de la Curtea de Apel dă undă verde judecării dosarului în care acesta este acuzat de DNA de complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și fals în declarații în formă continuată.

Curtea de Apel a analizat documentele DNA

Curtea de Apel București a rămas, în luna martie, în pronunțare, privind cererile și excepțiile ex-deputatului PSD Cătălin Marian Rădulescu, trimis în judecată de anchetatorii DNA, pentru fapte de mare corupție, privind felul în care a obținut titlul de luptător anti-comunist.

În acest dosar fostul deputat PSD a fost deferit justiției de DNA pentru complicitate la abuz în serviciu cu obținere de foloase necuvenite și fals în declarații în formă continuată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here