Probleme de trafic din cauza ninsorii. TIR derapat și benzi de circulație restricționate în județul Dâmbovița

zapada transfagarsan, foto, google
zapada transfagarsan, foto, google

Un TIR a derapat pe sensul către Capitală, pe autostrada A1 București – Pitești, în timp ce în județul Dâmbovița sunt restricționate două benzi de circulatie.

 Se circulă în condiții de iarnă pe drumurile din județele Argeș, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj, Harghita, Ialomița, Ilfov, Olt, Teleorman și Vrancea.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a comunicat că, la această oră, nu există drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia oprită din cauza unui eveniment rutier sau a condiţiilor meteorologice.

 Probleme de trafic în județul Dâmbovița

Se circulă în condiții de iarnă pe tronsonul kilometric 11 (București) – 49 (localitatea Corbii Mari, judetul.Dâmbovița) al autostrăzii A1 București – Pitești. Un autotren a derapat pe sensul către Capitală, la kilometrul 72 (localitatea Petrești, județul Dâmbovița), fiind restricționate benzile unu și doi. Se circulă pe banda de urgență, potrivit stiripesurse.ro.

Circulație în condiții de iarnă în unele județe

Trafic în condiții de iarnă se semnalează pe mai multe artere rutiere din județele Argeș, Călărași, Covasna, Giurgiu, Gorj (localitatea Rânca), Harghita, Ialomița, Ilfov, Olt, Teleorman și Vrancea.

Pe autostrăzile A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești și A4 Ovidiu-Agigea, nu mai sunt precipitații. Se circulă în condițiile unui carosabil umed, fără să existe probleme de fluență a traficului.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here