Primarul Ştefănel Marin pasează la primăria de sector responsabilitatea accidentului de la Colectiv

Marin Ștefănel
Marin Ștefănel susține că România s-a vândut ca să intre în UE

Marin

Primarul general interimar al Capitalei, Ștefănel Dan Marin, a declarat sâmbătă, referindu-se incendiul de la Clubul Colectiv, că nu este de competența PMB să autorizeze astfel de localuri, ci a primăriior de sector.

„Nu autorizăm astfel de localuri, pentru că nu este în competența noastră. Tot ceea ce înseamnă aviz de funcționare a unor astfel de societăți se emite de către primăriile de sector. PMB, prin Direcția de Poliție Locală și Control, are dreptul de a verifica modul de autorizații de construcții. Desigur că și aceste localuri”, a susținut Marin.

Întrebat dacă poate verifica ce controale s-au făcut până acum, în condițiile în care Poliția Locală a constatat că acelui club îi lipsea numai un telefon fix, Marin a răspuns că poate verifica acest lucru, dar dacă se constată contrariul, atunci Primăria Sectorului 4 trebuie să dea răspunsuri în acest sens.

„Pot dispune efectuarea unui control, dacă Direcția mea de Poliție Locală a efectuat acel control. Altfel, comunicatul ar trebui să fie dat de către Primăria Sectorului 4, ce anume s-a constatat în urma controlului pe care l-au desfășurat și ce sancțiuni s-au aplicat, dacă s-au aplicat”, a susținut edilul Capitalei.

Întrebat cum comentează faptul că acest club a funcționat fără autorizație de la pompieri, Ștefănel Dan Marin a spus că, dacă este așa, „cei responsabili ar trebui să răspundă foarte serios în fața legii”.

În context, el a menționat că a luat legătura cu directorul Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB) și a fost „dislocată, urgent, toată partea de medicamente, de ustensile de care au avut nevoie răniții, în urma solicitărilor venite de la spitalele aflate în subordinea Ministerului Sănătății”.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Vrem sa vedem pe acesti primari ,nu numai din Bucuresti,ci din toata tara si pe politicienii mostri care au votat cu degetele de la maini si de la picioare pensiile acelea nesimtite,salariile si mai nesimtite cat vor dona acestor nenorociti care zac in spitale,parintilor si rudelor care astazi isi ingroapa fii si fiicele lor.Adevaratii vinovati sunt ei,care in Parlment voteaza unii impotriva altora in jocuri politice de supremate in loc sa se aplece peste legi care sa asigure viata cetatenului pe strada,,in masina,pe motocicleta,,in incinte publice ,unde se aduna lume multa…Cati politicieni au venit ,in afara de presedintele Romaniei ,sa puna o floare,o lumanare?Inchisoare pe viata patronilor care nu au asigurat pana la centimetru acel local!!!!ca sa invete si altii din patania lor..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here