Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, recunoaște: Academia Rapid e patronată de Liviu Dragnea

Academia Rapid

Nicolae Stanciu, noul președinte de la Academia Rapid, a dezvăluit la Realitatea TV că patronul real al giuleștenilor e președintele PSD, Liviu Dragnea.

Academia Rapid, clubul înființat la Primăria Sectorului 1, e patronat, de fapt, de Liviu Dragnea. Dezvăluirea a făcut-o Nicolae Stanciu, președintele giuleștenilor, la Realitatea TV. Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, aflat în studio alături de Stanciu, a confirmat patronajul șefului PSD.

„E adevărat, președintele Dragnea, că tot ați vorbit despre el, mi-a promis că baza Pro Rapid va ajunge în acest retur de campionat la Primăria Sectorului 1” – e declarația lui Tudorache citată de Prosport. Pro Rapid e acum în proprietatea Ministerului Finanțelor. Primăria a anunțat că are de gând să reabiliteze cantonamentul construit la sfârșitul anilor ’90, dar ca să investească acolo ar trebui să aibă în proprietate construcția. O condiție pe care ar îndeplini-o cu ajutorul lui Dragnea, după cum a afirmat Tudorache.

Liviu Dragnea e suporter rapidist, acesta ar fi motivul implicării sale în renașterea Rapidului. Vechiul club e în faliment, Academia închiriază de la societatea aflată în curs de dizolvare marca tradițională contra a 5.000 de euro lunar.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here