Primarul Robert Negoiță, mulțumit de dezastrul lui Dragnea

Primarul Robert Negoiță

Aflat la cuțite cu liderul PSD Liviu Dragnea, primarul Robert Negoiță s-a declarat mulțumit de rezultatul (parțial) de la alegerile europarlamentare, în care PSD a înregistrat o înfrângere usturătoare.

Edilul Sectorui 3 spune că alegătorii au sancționat modul „ticălos” al lui Liviu Dragnea de a conduce.

„Am văzut pe anumite posturi de televiziune și prin presă, că există o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu împărtășesc această stare de uimire, de surprindere. Sau dacă totuși să spunem că ar fi o surpriză, consider că este una plăcută. De ce? Fiindcă un anumit mod ticălos de a conduce nu a trebuit și nu trebuie încurajat. Ci, dimpotrivă, sancționat! Și asta s-a întâmplat. Mă bucur că trăiesc în această țară, în care populația a înțeles importanța votului și a început să își spună punctul de vedere. Este un moment important. Unul în care trebuie să analizăm atent lucrurile și direcțiile. În care trebuie să înțelegem că faptele concrete, că munca serioasă, că dezbaterea transparență, că acceptarea altor opinii argumentate sunt esențiale”, a scris Negoiță pe Facebook.

Robert Negoiță, un apropiat al primarului general Gabrielei Firea, este în conflict deschis cu Liviu Dragnea, în ultimele luni.

El nu este singurul critic virulent din interiorul PSD. După anunțarea rezultatelor parțiale ale scrutinului, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan i-a cerut din nou demisia lui Liviu Dragnea, acuzând că liderul PSD a reuşit să compromită încrederea covârşitoare acordată de români în 2016 şi a trădat aşteptările alegătorilor partidului.

LĂSAȚI UN MESAJ