Primarul Robert Negoiță își face reclamă de 5,7 milioane de lei la radio și TV

Primarul Robert Negoiță

 

Primarul Robert Negoiță își face reclamă de 5,7 milioane de lei la radio și TV, suma fiind propusă la vot consilierilor locali pentru realizarea și difuzarea unor spoturi publicitare la radio și televiziuni.

Ordinea de zi a ședinței de marți a Consiliului local Sector 3 a fost suplimentată cu o hotărâre ce urmează a fi supusă votului, potrivit căreia se aprobă cheltuirea a 5,7 milioane de lei pentru realizarea de spoturi de televiziune, reclamă la radio și în presa scrisă, dar și pentru publicitate stradală, în vederea promovării ”mai eficiente a activității Primăriei Sector 3”.

Temele propuse de Serviciul Promovare Instituțională, Direcția Comunicare a primăriei sunt ”Curățenie în sectorul 3” și ”Învățământ dual în sectorul 3” și presupune difuzarea unor spoturi ”pe cele mai populare posturi TV și radio”.
Contractul se derulează prin intermediul societății Investiții Spații Verzi S3 SRL, societate aflată în subordinea primăriei.

Din procesul verbal final de analiză al ofertei încheiat pe 12 aprilie, rezultă că valoarea estimată totală a contractului este de 5.768.882 de lei cu tot cu TVA și presupune realizarea următorelor materiale:

1. Un concept și spot video cu durata minimă de 30 de secunde și un cut de 15 secunde de promovare a campaniei de informare și conștientizare ”Curățenie în sectorul 3”, material video care ar urma să coste 163.268 de lei.

2. Un concept și spot video cu durata minimă de 30 de secunde și un cut de 15 secunde de promovare a campaniei de informare și conștientizare ”Învățământ dual în sectorul 3”, material video care ar urma să coste 163.268 de lei.

3. Un concept și spot audio cu durata minimă de 30 de secunde și un cut de 15 secunde de promovare a campaniei de informare și conștientizare ”Curățenie în sectorul 3” pentru care primăria va plăti 34.986 de lei.

4. Un concept și spot audio cu durata minimă de 30 de secunde și un cut de 15 secunde de promovare a campaniei de informare și conștientizare ”Învățământ dual în Sectorul 3” pentru care primăria va plăti 34.986 de lei.

Difuzarea acestor spoturi la televiziune va costa 2.280.300 de lei și la radio 1.134.881 de lei.

Publicitatea online și reclamele în presa online și tipărită vor costa 1.171.604 de lei, iar publicitatea tip afișaj stradal și afișaj tv în stațiile de metrou va costa contribuabilul din sectorul 3 suma de 453.297 de lei. Va mai fi realizat un studiu al gradului de impact al acestor campanii publicitare de informare, studiu care va costa 216.913 de lei. În total, 5.653.505 de lei.
În ceea ce privește frecvența difuzărilor la TV a acestor reclame, primăria dorește ca acestea să fie difuzate de minimum 5777 de ori, din care minimum 40% difuzări de cîte 30 de secunde, pe minimum șapte posturi de televiziune naționale, dintre care minimum două posturi de știri și minimum un post generalist. Primăria mai dorește ca cel puțin 33% din numărul difuzărilor să fie în intervalul prime time.
Comisia de analiză a documentației este formată din Constantin Bogdan Cotiga, direcția Comunicare, Alexandru David, secretar al Direcției Comunicare, Dana Camelia Gavrilă, direcția Economică, Constanța Ilie, direcția Investiții și Achiziții și Irina Iftimie, reprezentant al Direcției Juridice a primăriei Sector 3. Din partea Investiții Spații Verzi S3 SRL a semnat președintele Consiliului de Administrație, Simona Andreea Bălașa.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here