Primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc, şi-a angajat doi consilieri pentru a ține legătura direct cu o parte din angajaţi

Edilul şef al Piteştiului, care şi-a amenajat un birou în afara Primăriei, la Casa Cărţii, are nevoie de intermediari pentru că nu poate comunica direct cu unii subalterni din Primăria Piteşti, ale căror nume apar în dosarul în care edilul a fost trimis în judecată.
tudor pendiucCei doi consilieri ai lui Tudor Pendiuc (foto) sunt Diana Idoraş, care are biroul la Casa Cărţii, şi Nicolae Grădinaru, care îşi desfăşoară activitatea în Primăria Piteşti, scrie adevarul.ro.
Informaţia a fost confirmată de către viceprimarul Cornel Ionică. „Dânsul are doi consilieri, poate beneficia de acest drept ca şi primar. Sunt doi consilieri, unul dintre ei fiind la Casa Cărţii, iar celălalt este la sediul Primăriei. Nu vă pot spune cu exactitate ce fac aceştia“, a declarat Cornel Ionică.
Legal, primarul are dreptul să angajeze până la patru consilieri.
Salariile celor doi, 1.400 de lei fiecare, la care se mai adaugă sporul de vechime, sunt plătite din fondul de salarii al Primăriei.
Primarul Municipiului Piteşti a fost trimis în judecată, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată. Faptele la care se referă procurorii vizează încheierea, executarea şi prelungirea contractului de asociere în participaţiune între societatea Consiliului Local Piteşti, Publitrans 2000 S.A. şi societăţile comerciale private CNCD şi Girexim Universal S.A, asociere care ar fi prejudiciat bugetului local al Municipiului Piteşti cu 6,3 milioane euro.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.