Primarul Piedone: „Pâinea noastră, batjocorită de golani!”

Piedone

Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone a fost în control la mai multe centre de panificaţie. Iar ce a descoperit în anumite locații l-a umplut de indignare: Cumperi să le pui copiilor pe masă și habar n-ai ce le dai să mănânce!

„Pâinea noastră, batjocorită de golani! Cumperi… și habar n-ai lângă ce jeg a fost plamadită! Cumperi să le pui copiilor pe masă și… habar n-ai ce le dai să mănânce! Pleci grăbit, dimineața, la muncă și plătești un covrig, o merdenea, o turtă. Și mănânanci amestec de rugină și mucegai! Se intamplă în Sectorul 5! Nu de ieri, ci de ani…

Primarul nu poate fi peste tot! Îi aprobi autorizație de funcționare și el fură și batjocorește breasla, omul, totul! Am avut o discuție cu inspectorii primăriei! Continuăm… Investitori. Patroni…
Așa inteleg avarii să facă afaceri! Panificație printre gunoaie, fără minim respect pentru consumatori și meserie!

Le mulțumesc celor care mi-au sesizat aspectele! Aștept ca instituțiile plătite de dumneavoastră să-și facă, la rându-le, treaba!
Pentru moment, unitățile inspectate sunt închise! Restul depinde de specialiștii Statului!

Privesc imaginile și îmi vine să mă las… Mi-e silă! Unde am ajuns? De ce ne tot păcălim unii pe alții? Ce vrem să facem cu țara asta? De ce ne-am înrăit?

Cei care au cumpărat produse de panificație de la adresele menționate în comunicatul primăriei pot reclama autorităților competente! Vă rog să mă scuzați că încă se intamplă așa ceva in Sectorul 5! Promit că voi stârpi toți golanii ăștia care spurcă omul și alimentatia publică!”, a scris primarul, miercuri seară, pe pagina sa de Facebook.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here