Primarul Piedone face spații de recreere în cartierul Ferentari

Piedone

Unul dintre cele mai rău famate cartiere ale Capitalei, Ferentari, începe să își schimbe fața. Recent, un loc viran plin de gunoaie s-a transformat într-un spațiu de recreere modern.

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone a verificat vineri cum au lucrat oamenii primăriei și s-a declarat mulțumit.

Terenul are acum aparate de fitness, unde locatarii din blocurile adiacente pot face mișcare în aer liber. De asemenea, tot aici s-a mai amenajat și va fi dată în folosință și o parcare cu 40 de locuri.

În zonă au mai fost amenajate gradene tip jardiniere și au fost plantați peste 100 de arbori și arbuști de diferite specii.

Continuă astfel campania de înfrumusețare a sectorului și creare de confort pentru cetățenii, care așteaptă de zeci de ani ca Sectorul 5 să se civilizeze, a precizat Primăria Sectorului 5.

Piedone

Piedone: „Am invitat Civilizația, Respectul, Frumosul!”

„Ferentari, Nr 72! Acum o lună… era un loc viran și mizer. Zeci de ani, primăria l-a lăsat de izbeliște! Că doar e-n Ferentari! Și in Ferentari merge și așa! Că deh… oamenii din Ferentari nu merita ceva mai bun decât maidanul… N-am altă explicație acum! Și, oricum, nu mai contează! Ca pustietatea mizerabilă care a fost în Ferentari 72… a dispărut! In locul ei am invitat Civilizația, Respectul, Frumosul! Pentru că așa este normal, pentru că așa trebuie să fie, pentru că așa vreau!!!

(…) Piedone merge cu proiectele lui mai departe! Da, da… continuăm să lucrăm pentru oameni, pentru familia noastră mare numita Sectorul 5!”, a scris primarul Cristian Popescu Piedone pe Facebook.

CITEȘTE ȘI Metroul se extinde în Sectorul 5. Anunțul făcut de primarul Piedone

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here