Primarul Mihai Chirica, în corzi după ce a fost trimis în judecată de DNA: Ar trebui să facă un pas în spate din funcţiile publice!

referendum pentru unirea cu Republica Moldova

Prim-vicepreşedintele PNL, Raluca Turcan, a declarat că primarul Iaşiului, Mihai Chirica, ar trebui să „facă un pas în spate” după ce a fost trimis în judecată pentru abuz în serviciu.

„Eu nu pot să-mi schimb opiniile şi anume că justiţia trebuie să funcţioneze şi instituţiile publice să fie etalon de integritate”, a mai ținut să precizeze Turcan.

Ea a mai afirmat, referindu-se la colegul său de partid Mihai Chirica, deferit justiţiei sub acuzaţia de abuz în serviciu, că are faţă de acesta aceeaşi atitudine pe care o are „faţă de orice persoană trimisă în judecată şi anume că ar trebui la un moment dat să facă un pas în spate din funcţiile publice, din demnităţile publice”.

„Amintiţi-vă toată acţiunea mea publică din mandatul trecut, când justiţia era pe punctul să fie îngenuncheată şi eu nu pot să-mi schimb opiniile şi anume că justiţia trebuie să funcţioneze şi instituţiile publice să fie etalon de integritate”, a declarat Turcan.

În ceea ce priveşte atitudinea partidului faţă de situaţia primarului Iaşiului, Turcan a adăugat: „Vom vedea ce decizie va lua PNL-ul, mi-aţi cerut punctul meu de vedere”.

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a fost trimis în judecată, alături de alte cinci persoane, de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, fiind acuzat de abuz în serviciu.

Procurorii ieşeni arată că, în anul 2013, când era viceprimar al municipiului Iaşi, Mihai Chirica ar fi întocmit caietul de sarcini pentru achiziţionarea a patru autoturisme Skoda, astfel încât doar maşinile acestei mărci să poată fi în final cumpărate.

Cetățeanul TV

1 COMENTARIU

  1. Bre mafiotule Chirica, nu te lasa, nu da un pas inapoi, Dragnea iti transmite ca ti-a rezervat un loc la el in celula! Si asteapta-i si pe subordonatii tai din primarie si pe confratii imobiliari ca sa continuati orgiile prin parnaie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here