Primarul Iașiului Gheorghe Nichita, audiat din nou la DNA

Gheorghe Nichita

Primarul municipiului Iaşi, Gheorghe Nichita, este audiat, luni, la Direcţia Naţională Anticorupţie, în dosarul în care este cercetat, în arest la domiciliu, pentru că ar fi apelat la angajaţii Poliţiei Locale pentru a-şi urmări fosta iubită.

Gheorghe Nichita DNASurse judiciare au declarat pentru Mediafax că Gheorghe Nichita a fost citat pentru a fi prezent la percheziţia informatică a unităţilor de calculator ridicate în timpul percheziţiilor făcute în 30 aprilie, la Primăria Iași şi la Poliția Locală, precum și la vila primarului.

Primarul Gheorghe Nichita este cercetat în arest la domiciliu din 8 mai, decizie luată de Curtea de Apel Bucureşti, care a înlocuit hotărârea Tribunalului Bucureşti de cercetare a edilului sub control judiciar. În acelaşi dosar sunt cercetaţi, sub control judiciar, Liviu Hliboceanu, şeful Poliţiei Locale Iaşi, şi Ștefan Avîrvarei, șef serviciu în aceeaşi instituţie.

Gheorghe Nichita este suspectat în acest dosar că îi folosea pe angajații Poliției Locale Iaşi, instituție subordonată primăriei, să supravegheze anumite persoane, iar directorul Poliției Locale îl ținea la curent cu toate detaliile legate de persoanele urmărite.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here