Primarul general Gabriela Firea se laudă că a organizat impecabil funeraliile Regelui Mihai

miting Diaspora 10 august

Primarul general Gabriela Firea le-a mulțumit angajaților municipalității care, spune ea, și-au făcut datoria pentru ca funeraliile Regelui Mihai să fie organizate ireproșabil.

„Le mulțumesc tuturor colegilor mei din Primăria Capitalei și subordonate care, în aceste zile, și-au făcut datoria ireproșabil, pentru că funeraliile istorice ale Regelui Mihai să fie organizate ireproșabil. Primăria Capitalei este și va fi în slujba tuturor bucureștenilor și un partener eficient și onest pentru celelalte instituții„, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

„Am garantat siguranța celor 38 de locații, de pe domeniul public, de unde televiziunile au transmis profesionist toate momentele importante ale zilei”, a continuat ea. De fapt, nu sunt locații, ci locuri, iar imaginile au fost asigurate exclusiv de TVR.

Primarul susține că Administrația Străzilor a instalat steaguri și doliu pe traseul cortegiului funerar și a oprit semafoarele pe tot traseul cortegiului. În colaborare cu Luxten, a fost oprită iluminarea festivă de Crăciun pe traseul trecerii cortegiului funerar.

Ea menționează și ARCUB, care a asigurat sonorizarea în Piața Enescu, a adus 150 de scaune și două ecrane care au asigurat transmisia slujbei de înmormântare. Pe de altă parte, Administrația Monumentelor a pregătit Arcul de Triumf pentru trecerea Regelui Mihai, iar  Poliția Locală a asigurat, împreună cu Jandarmeria, Brigada Rutieră, Poliția Capitalei și SPP, măsurile impuse în Planul comun de acțiune. Nu este uitată nici Direcția de asistentă socială, care a dus ceai și supă timp de două nopți pentru românii aflați la coadă, la Palatul Regal, pentru a-i aduce un ultim omagiu Regelui Mihai.

„Am fost cu toții nu doar în timpul orelor de program ci și în tot restul timpului dornici să contribuim la reușita organizării unor funeralii, demne de un Rege. Majestate, Dumnezeu să Vă Odihnească în pace”, se încheie mesajul postat de Gabriela Firea, membră a PSD, partid care în anii 90, sub conducerea lui Ion Iliescu și Petre Roman, nu a permis intrarea Regelui în țară.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.