Primarul general Gabriela Firea a făcut apel la înțelepciune înainte de Congresul PSD

miting Diaspora 10 august

Primarul general Gabriela Firea a făcut sâmbătă un apel la înţelepciune, calm şi colegialitate, înainte de Congresul PSD, care se desfăşoară la Sala Palatului.

Ea a declarat că trebuie evitate certurile în interiorul partidului și a subliniat că „dacă vor fi spuse lucruri urâte”, acestea vor fi decontate nu de o singură persoană, ci de întreaga echipă şi „nu se va putea repara un rău deja făcut”.

„Cu siguranţă că nu creăm o impresie bună atunci când ne certăm între noi. Sunt convinsă că toţi colegii au, de fapt, gânduri bune. Probabil nu de fiecare dată maniera de a exprima acele gânduri a fost potrivită. Eu fac un îndemn la înţelepciune, un îndemn la calm şi colegialitate şi să nu uităm că vine şi ziua de luni. Dacă rupem punţile dintre noi, ce vom mai face de luni înainte?”, a afirmat Firea.

Primarul Bucureştiului a subliniat că „fiecare dintre preşedinţii de organizaţii poartă în servieta sa bastonul de preşedinte al partidului”, însă le-a cerut acestora să nu strice „ordinea” din PSD. „Trebuie să fim buni colegi. Trebuie să respectăm statutul şi, de asemenea, alegerile care au fost democratice şi să nu ne imaginăm, fiecare în parte, că putem să stricăm această ordine în favoarea noastră şi în defavoarea echipei politice, pentru că românii aşteaptă de la noi în primul rând să fim harnici şi competenţi la locul de muncă. Mai puţin apreciază tensiunile politice”, a adăugat Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here