Primarul Gabriela Firea, mesaj de 1 Mai: munca cinstită trebuie sărbătorită la un grătar tradițional

miting Diaspora 10 august

Munca cinstită este calea cea mai sigură către reușită, deci merită respectată, dar și sărbătorită la un grătar tradițional, a scris luni pe Facebook primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, într-un mesaj adresat bucureștenilor cu ocazia zilei de 1 Mai.

„Oricât de fericit ar fi un an în viața noastră, întotdeauna poate fi unul mai fericit! De aceea vă urez astăzi 1 Mai fericit! tuturor celor care munciți din greu pentru a asigura un trai decent familiilor voastre. Munca cinstită este calea cea mai sigură către reușită, deci merită respectată, dar și sărbătorită așa cum se cuvine, la un grătar tradițional, într-o frumoasă zi de primăvară”, a scris edilul general, într-o postare pe pagina de facebook.

Totodată, Gabriela Firea le-a mulțumit angajaților Primăriei Municipiului București care au muncit alături de ea, în primele luni de mandat. „Le mulțumesc de asemenea tuturor celor care au muncit alături de mine în Primăria Generală, în primele luni de mandat! Datorită efortului vostru, al întregii echipe, am reușit să dinamizăm întreaga activitate. Aștept pozele voastre de la grătar și iarbă verde”, a mai scris Gabriela Firea.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here