Primarul din Pucioasa taie salariile. E același edil PSD care a semnat pentru ”Fără penali în funcții publice”

primarul din Pucioasa taie salariile Fără penali în funcţii publice

Constantin Ana, primarul din Pucioasa taie salariile angajaților Primăriei cu 10% și anunță posibile concedieri, pentru că, spune el, nu mai sunt bani la bugetul local.

Iată postarea de pe Facebook în care se anunță că primarul din Pucioasa taie salariile:

”Stimați cetățeni ai orașului Pucioasa,

Dacă la sfârșitul anului 2017 am luat o decizie grea, aceea de a majora impozitele pentru persoanele fizice cu 10%, iată că astăzi a venit momentul să iau o altă decizie dificilă!

La propunerea mea, Consiliul Local Pucioasa a aprobat noua grilă de salarizare pentru salariații Primăriei Pucioasa. Spun că a fost o decizie dificilă pentru că, având deja o proiecție a Bugetului de Venituri și Cheltuieli pe anul 2019 am fost nevoiți să reducem salariile tuturor angajaților cu 10%!!!

Am procedat cât se poate de legal, având acceptul reprezentanților celor două sindicate din instituție, care au înțeles demersul nostru generat în primul rând de creșterea vertiginoasă a cheltuielilor cu personalul dar și de nevoia de investiții la nivelul localității noastre!

În următoarea perioadă voi demara procedurile de reorganizare și chiar restructurare a unor posturi, pornind de la nevoia de eficiență dar și de reducere la maxim a cheltuielilor instituției! Toate acestea au un singur scop! Asigurarea de fonduri pentru dezvoltarea localității noastre, pentru faptul că singurii față de care avem obligații sunt cetățenii!!! Suntem aici să asigurăm un viitor frumos acestei urbe!  Iar viitorul orașului nostru, dragi prieteni, nu se negociază!”.

Primarul din Pucioasa taie salariile. Ce făcea astă vară

Astă vară, același primar Constantin Ana a semnat iniţiativa „Fără penali în funcții publice”, declarând că s-a speriat de ”această ură împotriva PSD”.

El spunea atunci că a fost contactat de patru tineri care strângeau semnături pentru iniţiativa „Fără penali în funcții publice” și s-a întâlnit cu ei la sediul Primăriei, unde a semnat iniţiativa. Întrebat ce l-a determinat să facă acest gest, primarul a spus că a fost motivat de “această dezbinare între PSD și tinerii care protestează împotriva noastră (PSD n.r.). Eu am vrut să fiu un liant. Interesul nostru e comun, vrem toți o țară normală, să devenim o țară unită. Am fost speriat de această ură împotriva PSD”.

“Nu înseamnă că sunt mai puțin PSD-ist că am semnat. E un gest de normalitate. Și noi suntem oameni, nu maimuțe. Și noi, PSD-iștii tineri, suntem interesați de viitorul acestei țări. Nu am avut un interes personal. În nicio clipă nu mi-a fost teamă că mi se va reproșa ceva din partea conducerii partidului”, a declarat Constantin Ana.

Acum, primarul din Pucioasa taie salariile.

LĂSAȚI UN MESAJ

*