Primăria Sectorului 1 anunţă conducerea Rapid Bucureşti: Pancu, Niculae şi Măldăruşanu

Daniel Pancu vrea ca Rapid București să renască

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat că a stabilit organigrama noului club de fotbal care a obținut dreptul de folosință a mărcii, culorilor și siglei FC Rapid Bucureşti de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare. Daniel Niculae va fi președinte, Daniel Pancu, director tehnic, iar Marius Măldărășanu, antrenor.

Tudorache a declarat pentru Agerpres că noua echipă de conducere, din care va face parte și un al patrulea fost jucător rapidist, Ovidiu Burcă, va fi prezentată oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc pe 21 august la sediul Primăriei Sectorului 1.

https://www.agerpres.ro/sport/2017/08/10/primaria-sectorului-1-anunta-conducerea-noului-rapid-niculae-presedinte-pancu-director-tehnic-maldarasanu-antrenor-13-52-05

„Așa cum am promis, din noua echipă de conducere a clubului de fotbal fac parte numai rapidiști. Daniel Niculae va fi președintele clubului, Daniel Pancu, director tehnic, Marius Măldărășanu, antrenor, iar Ovidiu Burcă, director general sau manager, nu mai rețin exact funcția. Îi vom prezenta pe toți oficial în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Primărie în 21 august”, a spus Tudorache.

Deși a discutat despre o eventuală asociere cu conducerile cluburilor AFC Rapid și Mișcarea CFR, care se doresc continuatoarele FC Rapid, în cele din urmă edilul a ales să înființeze o societate sportivă nouă care să folosească marca, sigla și culorile FC Rapid, închiriate de la SC FC Rapid SA, aflată în lichidare. „Am discutat cu AFC și Mișcarea, dar nu ne-am înțeles. Pretențiile erau mari și nu avea rost. Am înființat o nouă entitate sportivă care va folosi mărcile și sigla FC Rapid. Am semnat și contractul de închiriere a mărcilor cu societatea în insolvență, acesta este valabil până la licitația care va avea loc în toamnă. Atunci vom cumpăra mărcile și palmaresul și totul va fi în regulă”, a menționat Tudorache.

Noua echipă Rapid Bucureşti va juca în ediția 2017-2018 a Ligii a IV-a, a anunțat primarul. „Am vorbit la AMFB, acum se fac toate procedurile, cu acte și tot ce este nevoie. Vom juca în Liga a IV-a, la fel ca echipa celor de la Clubul Sportiv al Armatei”, a precizat primarul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here