Primăria lui Vâlcov anulează spectacolul de Ziua Femeii. A rămas fără bani

Primăria lui Vâlcov cu căciula în mână la Standard & Poor's

Primăria lui Vâlcov a anulat spectacolul de muzică şi poezie care trebuia să aibă loc vineri, 8 Martie, de Ziua Femeii, pentru că nu are buget pe anul în curs din care să se poată suporta cheltuielile cu evenimentul.

Anunţul anulării spectacolului de muzică şi poezie ce urma să aibă loc de Ziua Femeii a fost făcut de organizatori pe pagina de Facebook a Centrului Cultural „Eugen Ionescu”, unde ar fi urmat să se desfăşoare evenimentul.

„Primăria municipiului Slatina, Asociaţia Culturală Center Inter Art şi Centrul Cultural «Eugen Ionescu» anunţă publicul spectator din Slatina că spectacolul de muzică şi poezie «O parte din noi», dedicat femeii şi derulat în cadrul proiectului musical «KRYPTON -Unplugged», la care a fost cooptat şi poetul Andrei Novac, spectacol programat pentru vineri 8 martie 2019 ora 18,30, la Centrul Cultural «Eugen Ionescu», se amână din cauza faptului că până la această dată bugetul municipiului Slatina nu a fost adoptat, acesta depinzând strict de bugetul naţional”, se arată în anunţ.

Primăria lui Vâlcov va sărbători Ziua Femeii ulterior

Organizatorii au precizat că data la care va fi reprogramat spectacolul va fi comunicată publicului în timp util.

De asemenea, aceştia au transmis că persoanele care au cumpărat bilete îşi pot recupera banii de la casieria Centrului sau le pot păstra pentru ziua când spectacolul va fi reprogramat. Actualul consilier al premierului Darius Vâlcov a fost primar la Slatina.

LĂSAȚI UN MESAJ