Primăria Constanţa şi-a lansat oficial pagina de Facebook

FacebookMisterul creat săptămâna trecută printr-o postare făcută pe Twitter de Primăria Constanţa a fost risipit. Primarul Radu Mazăre a anunțat joi deschiderea oficială a paginii de Facebook a Primăriei Constanța.

Fără modestie, Mazăre a ţinut să precizeze că este „cea mai elaborată” pagină de Facebook a unei instituții publice din țara noastră. Ea constă într-o serie de subpagini, în funcție de domeniu, astfel încât cetățenii să poată afla, printre altele, despre proiectele municipalității, dar să și poată face sesizări și reclamații privind administrația locală, la care Primăria se angajează că va răspunde în două-trei zile.

Prin intermediul subpaginii „Hotărăște tu”, municipalitatea va consulta cetățenii pe diverse teme pe care Primăria le abordează. Cetăţenii pot posta comentarii și opinii referitoare la activitatea derulată de administrația locală, cu condiția folosirii unui limbaj civilizat.

Potrivit lui Radu Mazăre, cine nu va respecta termenii și condițiile de utilizare a paginii de Facebook a Primăriei Constanța va fi acționat în instanță de juriștii instituției.

Citeşte şi: Primăria Constanţa ne pregăteşte ceva, dar nu ne spune ce. Postare misterioasă pe twitter

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.