Primăria Constanța nu va mai organiza carnavalul staţiunii Mamaia

Problemele cu legea ale primarului suspendat al Constanței, Radu Mazăre, afectează și activitățile esvale ale urbei. Viceprimarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, a anunțat, joi, că Primăria nu va mai organiza în această vară carnavalul stațiunii Mamaia, informează Mediafax.

carnaval mamaia mazareEdilul a precizat însă că agenții economici pot face diverse acțiuni de promovare, inclusiv o defilare a carelor alegorice.

„Ținând cont de faptul că 1 Mai declanșează sezonul estival, pentru ca agenții economici să știe cum să-și bugeteze obligațiile ce le reveneau născute din aceste hotărâri de Consiliu Local, mi s-a părut corect ca în luna aprilie să anunțăm că abrogăm hotărârile care instituiau obligativitatea de participare la carnavalul organizat de Primărie și că Primăria nu va mai organiza carnaval. Întrucât taxa de promovare instituită la solicitarea celor care operează în stațiunea Mamaia este o taxă funcțională, pot apela la această sumă de bani pentru a face ce acțiuni de promovare consideră dânșii potrivite pentru stațiunea Mamaia. Altfel spus, anul acesta municipalitatea nu va organiza niciun carnaval, nicio defilare, pur și simplu va autoriza, dacă îi va fi solicitată, orice manifestare de promovare din stațiune organizată de agenții economici”, a afirmat Decebal Făgădău.

Consilierii locali din Constanţa au votat, în cadrul ședinței de joi, un proiect privind abrogarea hotărârii CL numărul 65/2013 care prevedea obligativitatea cluburilor din Mamaia să aibă un car alegoric cu care să participe la carnaval.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here