Primăria Capitalei susține că 80% din arterele principale sunt curățate „la negru”. Ce părere aveți?

Primăria Capitalei

Primăria Capitalei susţine că 80% din arterele principale sunt curăţate „la negru” şi jumătate din străzile secundare au fost deszăpezite, după ce s-a acţionat cu 370 de utilaje şi peste 400 de persoane.

”S-a constatatat faptul că la nivelul municipiului Bucureşti operatorii de salubritate au acţionat, atât pe principalele artere de circulaţie, cât şi pe aproximativ 50-60% din arterele secundare. S-a acţionat deficitar pentru deszăpezirea staţiilor RATB (autobuze, troleibuze şi staţiile de tramvai de pe trotuar), a capetelor de linii RATB, precum şi a refugiilor pietonale ale staţiilor de tramvai. De asemenea, s-a constatat că majoritatea refugiilor de tramvai au fost deszapezite, dar nu s-a lucrat la spaţiile destinate traversării pietonale a străzilor şi la trotuarele asumate de operatorii de salubritate prin programele de deszăpezire”, arată Primăria Capitalei, într-un comunicat.

Potrivit documentului, operatorilor de salubritate li s-a solicitat sa-si dimensioneze corespunzator resursele şi să cureţe zăpada de pe trotuare, astfel incat pietonii sa poata circula în siguranţă. De asemenea, s-a solicitat intervenţia în staţiile si refugiile RATB unde s-a acumulat din nou zăpadă.

”Traficul rutier se desfăşoară în condiţii normale de iarnă, fără a exista probleme deosebite, arterele principale fiind «la negru» în proportie de 80%”, susţine PMB.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here