Prima reacţie a edilului Gabriela Firea după eşecul referendumului: Poporul are întodeauna dreptate

Firea vrea să revină la conducerea PSD București

Prima reacție a primarului general Gabriela Firea după eșecul referendumului a venit marţi, când a anunțat că îşi va spune părerea despre rezultatul plebiscitului în Comitetului Executiv al PSD.

„Vom realiza o analiză în cadrul forului cel mai înalt, adică în Comitetul Executiv, unde îmi voi spune punctul de vedere. Cu siguranţă se vor trage nişte concluzii şi se vor lua nişte măsuri, aşa este şi statutar şi democratic (…) Voi lua cuvântul în cadrul CEx. Nu aş vrea să anticipez cele ce voi afirma în cadrul acestei întâlniri, pentru că ştiţi că au fost discuţii despre faptul că mai întâi orice opinie trebuie exprimată într-un cadru statutar”, a declarat primarul general Gabriela Firea după eșecul referendumului.

Întrebată dacă este mulţumită de rezultatul referendumului, Firea a răspus: „Poporul are întodeauna dreptate”. De asemena, Gabriela Firea a fost întrebată dacă au devenit românii mai toleranţi, iar edilul a afirmat că „este bine să nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate”.

„Cred că da (au devenit românii mai toleranţi – n.r.), şi ar trebui să fim mai toleranţi, mai înţelepţi şi să avem viziune şi să considerăm că lumea se civilizează, şi nu ne întoarcem cu 20-30 de ani în spate”, a mai declarat Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a anunţat înaintea referendumului că va vota “DA”.

LĂSAȚI UN MESAJ