Prima etapă de înscriere în Programul Rabla pentru electrocasnice începe vineri: Se pot cumpăra maşini de spălat rufe, frigidere, congelatoare

Foto, sursa:L frigider, pixabay.com

Incepând de vineri, începe prima etapă de înscriere în Programul Rabla pentru Electrocasnice, în cadrul căreia persoanele fizice pot cumpăra maşini de spălat rufe, maşini de spălat vase şi frigidere/congelatoare.

Bugetul primei etape este de 25 de milioane lei, selecţia voucherelor urmând să se facă în perioada 24 iunie 2022, ora 10:00 – 30 iunie 2022, ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului, potrivit g4media.ro.

”Începând de vineri, 24 iunie, ora 10.00, persoanele fizice se pot înscrie în prima etapă a Programului Rabla pentru Electrocasnice pentru selectarea voucherelor aferente categoriei din care fac parte maşinile de spălat rufe, maşinile de spălat vase şi frigiderele/congelatoarele. Persoanele fizice se mai pot înscrie în program prin crearea contului de utilizator până joi, 23 iunie, ora 23:59, în aplicaţia informatică disponibilă pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu – www.afm.ro”, a mai transmis Administrația Fondului de Mediu. 

În prima etapă, se acordă vouchere pentru achiziţionarea de echipamente electrice şi electronice de uz casnic, respectiv 400 de lei pentru maşini de spălat rufe, inclusiv cu uscător, având cel puţîn nouă clasă energetică C; 400 de lei pentru maşini de spălat vase având cel puţin nouă clasă energetică D; 400 de lei pentru categoria frigidere/combine frigorifice/lăzi frigorifice/congelatoare având cel puţîn nouă clasă energetică E.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here