Președintele Consiliului Județean Constanța, Nicuşor Constantinescu, a fost suspendat din PSD

Președintele suspendat al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a fost suspendat din PSD, printr-un ordin semnat de liderul partidului, Victor Ponta, informează Mediafax.

Nicusor ConstantinescuMăsura fost luată după ce, în ultimele zile, Nicușor Constantinescu (foto) a trimis adrese către organizaţiile din judeţ, dar și presei, pe care le-a semnat în calitatea de preşedinte executiv al filialei PSD Constanţa, deşi este suspendat din funcţia respectivă.

De asemenea, el a dispus numirea unui președinte interimar la conducerea organizației PSD Mangalia și numirea unui apropiat în funcţia de coordonator al Colegiului 3, pe care l-a desemnat să se ocupe de alegerile interne ale partidului în acest colegiu.

Toate acestea în condițiile în care, în 24 aprilie, Nicușor Constantinescu fusese suspendat din funcția de preşedinte executiv al PSD Constanța.

Preşedintele interimar al PSD Constanţa, Nicolae Moga, a precizat, într-un comunicat de presă transmi vineri, că a luat act de seria de documente elaborate și transmise presei de Nicușor Constantinescu.

„Acțiunile întreprinse de domnul Constantinescu Nicușor Daniel sunt în afara statutului, fiind niște acțiuni făcute în nume personal și nu reprezintă sub nicio formă poziția Organizației Județene a PSD Constanța. Organizația Județeană a PSD Constanța se delimitează de toate aceste acțiuni întreprinse de domnul Constantinescu Nicușor Daniel și vă readuce în atenție faptul că Organizația Județeană PSD Constanța este condusă legal și statutar de subsemnatul, numit interimar de către conducerea centrală a PSD, urmare demisiei din funcția de președinte a domnului Mazăre Radu-Ștefan”, se precizează în comunicatul semnat de senatorul Nicolae Moga.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here