Preşedintele CJ Vrancea, Marian Oprişan: Liviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid

consultări la Cotroceni pe legile justiţiei

Marian OprișanLiviu Dragnea este victima propriilor decizii din partid şi trebuie să suporte lucruri nedrepte, a declarat luni Marian Oprişan, preşedintele CJ Vrancea şi vicepreşedinte al PSD.

„Când eu am spus că nu trebuie încălcate principii, pentru ca aşa este normal într-o ţară democratică, unii colegi de ai mei nu au fost de acord şi iată consecinţa. Atunci când încalci principii, trebuie să accepţi şi lucruri nedrepte din acest punct de vedere”, a spus Marian Oprişan. Întrebat de presă la ce principii se referă, Oprişan a arătat că este vorba de principiul de nevinovăţie.

Liviu Dragnea a anunţat vineri că a demisionat din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, iar luni, în şedinţa Biroului Permanent al PSD, îşi va depune mandatul de preşedinte executiv al partidului, ca urmare a deciziei instanţei de a-l condamna în dosarul „Referendumul”.

Consiliul Naţional al PSD a decis, în luna martie, ca membrii de partid sancţionaţi de instanţe să-şi piardă funcţia politică.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here