Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa a fost diagnosticat cu COVID-19

Câte secții de votare vor fi deschise pentru alegerile prezidențiale în Diaspora
sursa: Google

Preşedintele Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa a fost diagnosticat cu COVID-19, împreună cu subprefectul judeţului şi cu reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente în biroul electoral al acestui judeţ.

Prefectul de Dâmboviţa, al cărui test COVID a ieşit negativ, a fost carantinat la sediul Prefecturii.

Oficiali confirmaţi pozitiv

Preşedintele Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa, subprefectul judeţului şi reprezentantul Autorităţii Electorale Permanente au fost confirmaţi pozitiv cu COVID-19 Pentru cei trei,  Direcţia de Sănătate Publică Dâmboviţa a emis  decizii de izolare la domiciliu ca urmare a evaluării stării de sănătate.

Dar  şi a recomandărilor făcute de medicii de specialitate, informează Prefectura Dâmboviţa într-un comunicat dat publicităţii luni.

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa, a intrat în carantină

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Aurelian Popa, care este contact direct conform anchetei epidemiologice, a intrat în carantină.

„Deoarece rezultatul testului pentru prefectul judeţului Dâmboviţa a fost, negativ dar din cadrul anchetelor epidemiologice efectuate a fost stabilită calitatea de «Contact direct» al unei persoane testate pozitiv a fost emisă decizia de carantinare cu locaţia declarată Instituţia Prefectului judeţul Dâmboviţa. Prefectului judeţului i s-a asigurat un spaţiu corespunzător. Izolat de restul personalului. Spaţiu de unde îşi va desfăşura activitatea. Potrivit procedurilor operaţionale ale Direcţiei de Sănătate Publică Dâmboviţa, Prefectul judeţului va fi testat din nou în perioada imediat următoare” transmite Prefectura judeţului.

Toate deciziile de izolare sau carantinare în cadrul anchetei epidemiologice efectuate la Biroul Electoral Judeţean Dâmboviţa sunt emise pentru 14 zile . Ele sunt valabile  cu 3 octombrie şi până pe data de 16 octombrie.Toate spaţiile unde s-au desfăşurat activităţi ale Biroului Electoral Judeţean Dâmboviţa şi birourile din cadrul Instituţiei Prefectului judeţul Dâmboviţa au fost dezinfectate. Iar luni activitatea instituţiei a fost reluată.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here