Preotul Visarion Alexa acuzat de hărţuire sexuală a fugit de presă

Preotul Visarion Alexa nu a dorit să discute cu presa și să ofere vreo explicație pentru acuzațiile care i se aduc.

CITEŞTE ŞI: Preotul Visarion Alexa a băgat biserica în sperieţi: Mi se pare halucinant! Pare de necrezut!

Preotul a venit îmbrăcat în negru și a purtat o glugă în cap. El a încercat să evite pe cât posibil camerele de luat vederi ale televiziunilor.

Problema pentru Visarion Alexa a fost că a găsit ușa sediului Poliției Joiţa încuiată și a fost nevoit să se deplaseze la altă secție de poliție pentru a da cu subsemnatul în cazul controlului judiciar.

Parchetul insistă ca preotul să fie arestat preventiv, iar contestația procurorilor se va judeca luni la Tribunalul București.

Acuzaţii

Potrivit anchetorilor, Visarion Alexa ar fi agresat-o sexual pe femeia în vârstă de 37 ani după spovedire, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apără. „Se efectuează cercetări cu privire la fapta unei persoane care la data de 23.04.2022, în jurul orelor 16:00, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, după ce a procedat la spovedirea acesteia şi în timp ce se aflau în altarul de vară din curtea unei biserici din Bucureşti, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mana în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, fapta ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de Agresiune sexuală”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă judecătoria Sector 6

Vă reamintim că preotul Visarion Alexa se află sub control judiciar pentru 60 de zile, însă a contestat decizia judecătorilor. Inițial el a fost reţinut după ce a fost acuzat de agresiune sexuală. Avocata lui Alexa Visarion, Mariana Mihai, a afirmat că a existat o relaţie de prietenie între preot şi femeia respectivă. Activitatea polițiștilor a beneficiat în acest caz de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here