Preotul Visarion Alexa a băgat biserica în sperieţi: Mi se pare halucinant! Pare de necrezut!

Preotul Eugen Tănăsescu, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, a precizat că este „îngrozit”, după ce a citit stenogramele în cazul preotului Visarion Alexa, cercetat pentru agresiune sexuală.

CITEŞTE ŞI: George Simion, cununat de ÎPS Teodosie! Invitații vor primi brătări de acces

„Citesc, îngrozit, stenogramele cazului pr. Visarion. Mi se pare halucinant ce scrie acolo. Dar vorba cărții: cu cât ești mai sus, căderea e mai mare. Poate de aceea, pare și greu de crezut.

Dacă ce scrie acolo e real (instanța va decide) atunci totul e limpede: părintele a preadesfrânat.

Că a fost din „răzbunare” (apare în stenograme), că a fost din ispită, că a fost din…orice alt motiv, nici nu contează.

La lupta duhovnicească nu contează motivația ispititorului. Contează că vrea să te răpună.

După ce te-a răpus, rămâne mila Domnului!”, a spus Eugen Tănăsescu, pe pagina sa de Facebook.

Agresiunea din ziua de Paşte

Potrivit anchetorilor, Visarion Alexa ar fi agresat-o sexual pe femeia în vârstă de 37 ani după spovedire, profitând de imposibilitatea acesteia de a se apără. „Se efectuează cercetări cu privire la fapta unei persoane care la data de 23.04.2022, în jurul orelor 16:00, prin constrângere și profitând de imposibilitatea victimei de a se apăra, după ce a procedat la spovedirea acesteia şi în timp ce se aflau în altarul de vară din curtea unei biserici din Bucureşti, a agresat-o sexual pe persoana vătămată prin aceea că a mângâiat-o pe fese, a sărutat-o în urechea dreaptă, i-a pus mâna pe sâni pe deasupra şi pe sub bluză, a introdus mana în zona vaginului şi a atins-o şi mangâiat-o pe aceasta, după care a prins cu putere mâinile persoanei vătămate, le-a îndreptat în zona penisului și a început să le frece de penis pe deasupra hainei preoțești, fapta ce întruneşte elementele constitutive ale infracţiunii de Agresiune sexuală”, au transmis reprezentanții Parchetului de pe lângă judecătoria Sector 6.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.