Premierul, declaraţie de ULTIMĂ oră despre lockdown

Premierul Florin Cîţu a afirmat, marţi, că nu doreşte să mai avem un lockdown total, că-şi doreşte ca economia să fie deschisă – atât cât se poate în condiţii de pandemie, lucru pe care România l-a reuşit până acum.

Cîţu afirmă că e nevoie de o economie sănătoasă, dar este nevoie şi de oameni sănătoși pentru a avea o economie puternică.

Premierul Florin Cîţu participă, marţi, la videconferinţa „Bursa în anul crizei sanitare şi al incertitudinilor economice”.

Accent pe sănătate

„Este o perioadă complicată, avem de administrat această situaţie cu criza de sănătate. Aţi spus că anul trecut a fost un an dificil, dar, dacă ne uităm la rulajul pe care l-a avut Bursa de la Bucureşti, vedem că a crescut”, a afirmat Cîţu.

Premierul a explicat că sunt două lcururile pe care le-a făcut statul anul trecut: a injectat lichiditate în economie, dar a şi modificat legislaţia care ajută compainile româneşti să se capitalizeze.

CITEŞTE ŞI: România, aproape de lockdown total

„Este foarte important să avem companii sănătoase. Pentru mine important este – şi am spus de multe ori, că nu doresc să mai avem un lockdown, că putem să avem şi o economie deschisă, în majoritatea ei, şi să ne luptăm şi cu pandemia. Şi până acum am reuşit. Ai nevoie de economie sănătoasă, dar ai nevoie şi de oameni sănătoşi pentru a avea o economie puternică”, a mai declarat premierul.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here