Premierul, anunţ despre trecerea şcolii în ONLINE

FOTO: klimkin/Pixabay.com
FOTO: klimkin/Pixabay.com

„Niciodată nu zicem niciodată” este declaraţia premierului Nicolae Ciucă, despre posibilitatea trecerii şi în anul scolar 2022-2023 la învăţământul online. Acesta susţine că guvernul este pregătit să facă faţă sistemului online, în cazul în care va fi necesar.

CITEŞTE ŞI: Ciucă, despre majorările propuse de PSD: „Populism care nu are ce căuta în comunicarea cu cetățenii”

Șeful Executivului a declarat astăzi, la Craiova, că, deși situația cazurilor COVID din prezent nu arată că s-ar putea reveni la predarea online, autoritățile trebuie să fie pregătite pentru orice situație.

Deocamdată nu sunt semne

„Am discutat acest subiect atunci când s-au desfăşurat analizele, înainte de începerea anului de învăţământ. Aşa cum avem datele în momentul de faţă, nu există acest parcurs astfel încât să revenim la învăţământul online.

Sigur, niciodată nu zicem ‘niciodată’ şi suntem pregătiţi ca acolo, probabil punctual şi specific, să fim în măsură să luăm şi o astfel de decizie”, a afirmat Nicolae Ciucă, după ce a participat la deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional Militar Tudor Vladimirescu, al cărui elev a fost.

„Concluziile, după doi ani de zile de pandemie, în care învăţământul nu s-a desfăşurat aşa cum este firesc, ne determină să luăm măsurile de precauţie astfel încât să nu mai lăsăm să ajungem în situaţia în care să revenim în online”, a spus Ciucă.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here