Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, ar putea fi numit noul preşedinte al PNL Buzău

Prefectul judeţului Galaţi, Gabriel Avrămescu, ar putea fi noul preşedinte al PNL Buzău. El va ocupa  astfel postul rămas vacant după demisia deputatului Cristinel Romanescu în urma rezultatelor obţinute de PNL Buzău la alegerile locale din 27 septembrie.

Avrămescu ar urma să fie eliberat din funcţia de prefect în următoarea şedinţă de Guvern, au declarat surse politice pentru News.ro

Biroul Executiv al PNL a desemnat, luni, preşedinţi interimari în 6 din cele 7 organizaţii care au rămas fără preşedinte după rezultatele obţinute de PNL la alegerile locale.

Singurul judeţ în care nu a fost desemnat un interimar este Buzău. Surse politice spun că acest lucru nu a fost posibil tocmai pentru că preferatul structurilor centrale ale PNL pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei Judeţene Buzău, ocupă încă funcţia de prefect al judeţului Galaţi.

Numirea lui Gabriel Avrămescu în funcţia de preşedinte al PNL Buzău ar putea avea loc după următoarea şedinţă de Guvern, în care acesta va fi eliberat din funcţia de prefect al judeţului Galaţi.

Gabriel Avrămescu este buzoian şi a lucrat în cadrul Prefecturii Buzău încă din anii 2000, ocupând pe rând mai multe funcţii de consilier.

Din anul 2013 Avrămescu s-a transferat la ANAF Galaţi, ocupând pe rând mai multe funcţii de conducere la nivel regional, dar şi naţional.

Din 2019 este prefect al judeţului Galaţi.

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here