PPU SL-iștii, de vorbă cu locuitorii sectorului 6

PPU

Umaniștii de la PPU (social-liberal) Sector 6, împreună cu președintele filialei George Tudorașcu s-au întâlnit sâmbătă cu bucureștenii.

În parcul Moghioroș din Capitală, umaniștii au stat de vorbă cu trecătorii despre proiectele ce ar urma să fie susținute de către aceștia pe viitor, prezentându-le deopotrivă doctrina partidului.

„Ne-am întâlnit cu cetățenii și pentru a le prezenta doctrina noastră umanistă. Este foarte important de știut că noi, umaniștii, vom susține întotdeauna proiectele legate de construirea mai multor locuri de joacă, întărirea măsurilor de siguranță civilă sau simplificarea interacțiunii cetățeanului cu Primăria. La fel de importantă pentru noi este demararea proiectului pentru construcția unui spital pentru copii. În egală măsură, umaniștii își doresc mai multe spații verzi, mai multă natură, mai puțină toaletare iresponsabilă și neconformă a arborilor. Este necesar ca atât copii, cât și seniorii noștri să aibă parcuri îngrijite și pline de verdeață, în care să-și poată petrece timpul liber, cel destinat relaxării”, a declarat George Tudorașcu, președintele PPU (social-liberal) Sector 6.

Umaniștii au împărțit apă, odorizante pentru autoturism, pliante, cât și broșuri cu doctrina Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

CITEȘTE ȘI: MP își va desemna propriul candidat la Primăria Generală a Capitalei. Candidează Băsescu?

Cetățeanul TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here